Kártékonyan hatékony!

Mindenkivel előfordult már, hogy az utcán, otthon, vezetés közben, vagy csak egy hivatalos levelet olvasva valami olyan szabállyal, követeléssel szembesült, amire ott és akkor az értelmetlenség légmentesen záró búrája borult és köpni nyelni sem tudott. A blog az általam tapasztalt érthetetlen társadalmi, politikai jelenségekkel, szituációkkal, szabályokkal, megrögzött emberi viselkedésformákkal foglalkozik. Vitába lehet szállni, egyet lehet érteni, ki is lehet oktatni, el is lehet magyarázni bármit. Besértődni nemér!! Egyébként meg én írom...

Friss topikok

Minőségi angol használtruha

2011.08.16. 15:23 crazy papa

Mindenki számára egyértelmű, hogy Norvégiában, Kanadában, az USA-ban, Svédországban, sőt Franciaországban sincs minőségi öltözködés és a divatot még hírből sem ismeri senki. De az is lehet, hogy nem szívesen válnak meg kopottas ruhadarabjaiktól? Bezzeg Anglia, ott mindenki divatos és levetett gönceiket szerte hazánkban turkálhatjuk, megvásárolhatjuk kedvünkre.:))

 

Látott már valaki svéd használt ruhákkal feltöltött boltot??:)) Norvéggal is kiegyezem:))

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezemen.blog.hu/api/trackback/id/tr453158082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása