Kártékonyan hatékony!

Mindenkivel előfordult már, hogy az utcán, otthon, vezetés közben, vagy csak egy hivatalos levelet olvasva valami olyan szabállyal, követeléssel szembesült, amire ott és akkor az értelmetlenség légmentesen záró búrája borult és köpni nyelni sem tudott. A blog az általam tapasztalt érthetetlen társadalmi, politikai jelenségekkel, szituációkkal, szabályokkal, megrögzött emberi viselkedésformákkal foglalkozik. Vitába lehet szállni, egyet lehet érteni, ki is lehet oktatni, el is lehet magyarázni bármit. Besértődni nemér!! Egyébként meg én írom...

Friss topikok

Csatornafedő koordinációs központ (CsKK)

2011.08.04. 14:23 crazy papa

 

Kár lenne a címet túlfigurázni. Mint az ökörhugyozás, úgy lepik el városi útjainkat a csatornafedők. Semmi tematika, semmi értelem, csak úgy vannak a maguk értelmetlen sokaságában 5-10 méterenként. Az szinte bizonyos, hogy nem ott lesz csatornarepedés, vagy csőtörés, ahol a fedő van, hanem lehetőség szerint a kettő között. Na, mindegy, ez egy dolog.
Ami sokkal inkább bosszantó és érthetetlen számomra, hogy az esetek 80%-ban az úttest egy olyan pontján vannak elhelyezve, ahol a járművek kerekei garantáltan átmennek rajta, tehát a nyomsávban, ezzel is megszakítva a simán és csendben haladunk feelinget. Nem középen, nem a szélén, pont ott…. És mint az ökörhugyozás, úgy kanyarog a sok fedő. „Ezt kikerülted? De ebbe már belehajtasz kisfiam!! Sőt ebbe is!”
De miért is kerüljük ki? Mert besüppedt b…meg.  Ja, ez meg kiáll az úttest síkjából. Na ezt kapjuk ki, ne a vérbajt!
Az utak állapotáról és minőségéről nem kívánok nyilatkozni, tudja és ismeri mindenki. De kérdezem én, miért kell még ezzel is rontani a helyzeten??
Talán egy Csatornafedő Koordinációs Központ új munkahelyeket teremtve megoldaná a problémát?

 

1 komment

Címkék: csatornafedő

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezemen.blog.hu/api/trackback/id/tr63125435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az operátor 2011.08.04. 14:34:40

pont reggel gondolkodtam ezen a dolgon!
régen ifa típusú gépjárművet vezettem és azzal még élvezetesebb a csatornafedelén átmenni!
süti beállítások módosítása